PiPtraining

Werkwijze

Het unieke van de programma’s van PiPtraining is de combinatie van: gespreksvaardigheden met de effectieve IEMT-methode. Deze methode zorgt voor het loslaten van oude ballast, negatieve emoties. Je merkt direct resultaat. Met dit resultaat doorbreken we jouw patronen om blijvend resultaat te creëren. Tenslotte scherpen we je gespreksvaardigheden aan of frissen we ze op. Met als resultaat, dat jij gesprekken voert alsof je nog nooit anders hebt gedaan!

We starten altijd met een persoonlijk intake-gesprek en maken kennis met elkaar. We inventariseren jouw behoeftes en stellen een passend programma op. In
gemiddeld 4 sessies werken we samen naar jouw gewenste resultaat met onderstaande 3 stappen. 100% maatwerk!

VERANDERING IN 3 STAPPEN

Om een waardevolle en blijvende gedragsverandering tot stand te laten komen om vanuit uitstellen te gaan naar zeker in gesprek, volgen we 3 stappen.

Zodat je met zelfvertrouwen en positieve energie op een krachtige manier een effectief gesprek voert met blijvend resultaat.

Stap 1

Neutraliseren van jouw angst/negatieve emotie door jouw bestaande structuren en patronen uit te dagen tijdens één (en soms twee) sessies. We maken gebruik van specifieke oogbewegingen om verandering te laten plaatsvinden op neurologisch niveau. Het verhaal, of zelfs het benoemen van het negatieve gevoel, is niet nodig om de oorzaak op te lossen dan wel te verminderen. Meer informatie over IEMT.

Stap 2

Je voelt direct dat je hebt losgelaten, dat geeft verlichting en creëert ruimte. Nu is het zaak om je mindset deze ruimte blijvend in te laten nemen. Dit doen we door middel van coaching met behulp van diverse methoden en technieken naar een mindset die voor jou werkt. Meer informatie over de methoden & technieken.

Stap 3

Tenslotte scherpen we je gespreksvaardigheden aan of we frissen ze op om ZEKER in gesprek te gaan. Meer informatie over de gespreksvaardigheden.