Over mij

De vrouw achter PiPtraining!

Oprecht, geïnteresseerd, energiek en positief ingesteld. Iemand die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Dat gaat over mij: Mayke Heitling.

In 2013 startte ik met mijn bedrijf PiPtraining [Progressie in Professie], omdat ik inzag dat bedrijven veel meer uit hun communicatie halen, als je met de juiste mindset en je bewust bent van welke gespreksvaardigheden passen bij het gesprek. In de loop der tijd merkte ik dat een groot aantal professionals het voeren van gesprekken spannend vindt en zelfs zo spannend dat ze deze gesprekken uitstellen of zelfs het liefste vermijden. Het lijkt me fantastisch als iedere professional met zelf vertrouwen bijdraagt aan professionele groei. Met deze gedachte besloot ik mijn expertise uit te breiden met IEMT.

Bewust zijn van je mindset en je vaardigheden brengt in je hele leven een voordeel. Ik streef ernaar dat al mijn deelnemers optimaal communiceren vanuit zelfvertrouwen. Ik merk dat IEMT enorm bijdraagt (belachelijk snel) aan groei in zelfvertrouwen voorafgaand en tijdens het voeren van gesprekken. Gesprekken waar de professional eerder tegenop zag worden meteen aangepakt en met positief resultaat. Heerlijk om dat te bereiken…

Het is mijn missie om een bijdrage te leveren aan professionals die nu gesprekken uitstellen of zelfs vermijden. Ik heb ervaren dat het niet nodig is om die spanning of negatieve gedachten jouw klein te laten houden. Ik wens alle professionals dat zij ZEKER in gesprek zijn. Ik bedoel: met Zelfvertrouwen en positieve Energie op een Krachtige en Effectieve manier zakelijke gesprekken voeren met blijvend Resultaat. Dit gun ik alle, zowel startende als ervaren professionals.

Het is fantastisch, het geeft rust en er gaan deuren open (zowel zakelijk als privé), als jij je gespreksvaardigheden paraat hebt en deze ook echt gebruikt. Een goede gesprekservaring zorgt ook weer voor een positieve mindset in de toekomst. Het mooie is: je hebt alles al in huis en als je je oude negatieve bagage achter je laat, zorgt de gecreëerde ruimte dat je vaardigheden voor je werken. Wie kiest om met mij samen te werken, gaat in no time zeker in gesprek. En ik ben super trots op mijn reviews!

× Liever via Whatsapp contact?