FAQ

  1. Krijgt iedereen dezelfde training? Nee, PiPtraining stemt af op de behoefte en wat er nodig is om het afgesproken persoonlijke doel te bereiken. Het is mogelijk met 2 personen deel te nemen, we stemmen af op wat jullie beide nodig hebben. Sommige sessies zijn gezamenlijk en sommige individueel.
  2. Het precieze onderwerp van mijn behoefte staat niet op de website, wat doen jullie met andere onderwerpen? Neem contact op, we bespreken samen wat mogelijk is. PiPtraining werkt samen met diverse andere trainers (en coaches, psychologen) mocht het buiten de expertise van PiPtraining vallen.
  3. Ontvang ik een certificaat van deelname? Ja, PiPtraining geeft een certificaat van deelname uit.
  4. Mijn collega is ook geïnteresseerd in een Zeker in Gesprek programma, is het mogelijk om een programma samen te volgen? En in hoeverre maakt dat uit voor de investering? Ja, het is mogelijk dit programma samen te volgen. Sommige sessies zijn dan samen en sommige sessies zijn individueel. We passen de investeringsprijs aan op het aantal personen, dit is vooraf duidelijk.
  1. Welke opleidingsniveau is nodig om deel te nemen aan een programma? Iedereen heeft een eigen leervoorkeur, leerstijl, niveau en snelheid van leren. PIPtraining stemt af op jou = dus 100% maatwerk.
  2. Waar dien ik een review, compliment of klacht in? Mail naar info@piptraining.nl en omschrijf zo goed mogelijk het compliment of je klacht. We nemen daarna contact met je op. PiPtraining vertrouwt op 100% tevredenheid.
  3. Ik heb een programma aangevraagd via de website, maar ik wil toch liever een ander programma. Hoe doe ik dat goed regelen? Alle programma’s starten met een persoonlijke intake, dus ook die van jou. We bespreken jouw wensen en behoefte. Aan de hand van dit gesprek stellen we samen een passend programma op. Voorbeeld: je wil graag zonder spanning bellen naar potentiële klanten en je wil graag kansen leren signaleren tijdens een telefoongesprek. Dit zijn 2 onderdelen uit verschillende programma’s, we voegen deze in jouw programma samen. We gaan uit van 4 sessies, mogelijk is het advies om 5 sessies af te nemen.
  4. Tot wanneer kan mijn aanvraag nog gratis annuleren? Voor een 1 op 1 programma geldt dat je tot 48 uur voor aanvang telefonisch kunt annuleren.
  5. Wat als ik niet tevreden ben? Dan nodigt PiPtraining je uit om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn. PiPtraining vertrouwt op 100% tevredenheid van beide kanten.

Stuur je bericht hier of via whatsapp

× Liever via Whatsapp contact?