PiPtraining

“Zelfverzekerd worden op werk & Zelfverzekerd overkomen op werk”

Een goede stap
Droom jij van zelfverzekerd worden op werk en zelfverzekerd overkomen op werk? Dan ben je hier op de juiste plek. PiPtraining verzorgt trainingen speciaal voor professionals zoals jij. Lees alvast dit artikel over zelfverzekerd worden op werk en zelfverzekerd overkomen op werk, als goede voorbereiding om meer inzicht te krijgen in dit onderwerp.

Zelfverzekerd worden op werk
Zelfverzekerd worden op werk is een belangrijk streven als je je niet zelfverzekerd voelt. Het is een cruciale factor voor succes op de werkplek. Of je nu net begint met je carrière of al jarenlange ervaring hebt, zelfverzekerdheid speelt een grote rol in hoe jij in bepaalde situaties voelt.

Zelfverzekerd overkomen op werk
Zelfverzekerdheid heeft ook een enorme impact op hoe anderen jou zien en beoordelen. Zelfverzekerde professionals stralen geloofwaardigheid uit, wat leidt tot meer vertrouwen van collega’s, leidinggevenden en klanten. Dit vertrouwen leidt weer tot nieuwe kansen, promoties en professionele groei. Met bewustwording en wat simpele aanpassingen maak je al verschil. ‘Hoe voer jij een gesprek; met welke woorden, hoe is je stemgebruik, hoe staan je schouders erbij en nog veel meer. Wist je dat je zelfs met kleding en de kleur van je kleding een positieve bijdrage levert aan zelfverzekerd overkomen op werk?

Ik geef je alvast een hele waardevolle kijktip mee, waar je zelf mee aan de slag kunt. Investeer 21 minuten in het kijken naar Amy Cuddy en haar TEDTALK. Zij geeft je een cadeau voor het leven… https://www.youtube.amycuddy

 

Hieronder beschrijf ik 5 verschillende mogelijkheden van niet zelfverzekerd zijn. Welk herken jij bij jezelf?

  1. Twijfel aan je eigen kunnen: Als je vaak twijfelt of je wel in staat bent om taken uit te voeren, of als je jezelf constant afvraagt of je goed genoeg bent in je werk, kan dit een teken zijn van een gebrek aan zelfverzekerdheid.
  2. Angst voor fouten: Als je erg bang bent om fouten te maken en perfectionisme nastreeft om te voorkomen dat anderen je incompetent vinden, kan dit wijzen op een gebrek aan zelfverzekerdheid.
  3. Moeite met grenzen stellen: Als je moeite hebt om grenzen te stellen of om nee te zeggen tegen verzoeken of taken die je eigenlijk niet wilt of kunt uitvoeren, kan dit duiden op een gebrek aan assertiviteit, wat vaak gepaard gaat met een gebrek aan zelfverzekerdheid.
  4. Moeite met spreken in groepen: Als je nerveus wordt of vermijdt om te spreken in groepen of vergaderingen, kan dit wijzen op een gebrek aan zelfverzekerdheid in je verbale communicatie.
  5. Vermijden van nieuwe uitdagingen: Als je nieuwe kansen of uitdagingen vermijdt uit angst om te falen, kan dit duiden op een gebrek aan zelfverzekerdheid in je vermogen om met onbekende situaties om te gaan.

 

Wil je zelfverzekerd worden èn ook zelfverzekerd overkomen?
Met het programma Zeker in Gesprek, combineren we een vaardighedentraining met IEMT-therapie (Integral Eye Movement Therapy). Dit stelt ons in staat om jouw negatieve emoties en belemmerende overtuigingen effectief aan te pakken en te neutraliseren. IEMT is een verrassend snelle methode om blijvend positieve veranderingen in je zelfbeeld en zelfverzekerdheid te bewerkstelligen. Gijs en Dionne hebben ook deelgenomen, lees hier hun reactie. Meer informatie lees jij op mijn site; www.piptraining.nl/iemt

 

Praktische informatie
Het programma Zeker in Gesprek is een zeer praktisch programma, waarin jij en ik telkens afstemmen op wat je nodig hebt en wat bij jou past. Het zijn 4 keer 2 uur online* sessies, 1 op 1.  Wil je een vaardigheidstraining volgen met als resultaat; Zelfverzekerd worden op werk & Zelfverzekerd overkomen op werk? Neem contact op met mij, Mayke Heitling.

Neem contact op met mij, Mayke Heitling. Laat je gegevens achter op PiPtraining.nl/contact of bel of stuur een whatsapp 06 37199572. Ik kijk uit naar een kennismaking met jou. *Online is goed en je bent ook welkom in Veldhoven. Heb je meer collega’s en wil je graag een incompany-training? Laat weten wat je precies wil, PiPtraining maakt graag een programma op maat.

Stuur je bericht hier of via whatsapp

× Liever via Whatsapp contact?